Τάση 2017: Boho νυφικά φορέματα: crop top με νυφικές φούστες και όχι μόνο…

Azurite

Φέτος το boho, πιο χαλαρό στυλ στο νυφικό look είναι διάχυτο..
Τόσο πολύ, που από το φούστα-μπούστο-Swarovski-strass που κυριαρχούσε αρκετά χρόνια πριν, πήγαμε σε ένα άλλο deux-pieces στυλ, πολύ πιο ενδιαφέρον. Αυτό του crop top, από δαντέλα ή άλλα φίνα υφάσματα, και της πλούσιας αλλά χαλαρής φούστας από μεταξωτή μουσελίνα, δαντέλα ή και πιο σταθερά υφάσματα. Έναν αέρα ιδιαίτερα boho αλλά και ρομαντικό, μπορεί να δώσει ένα τέτοιο νυφικό σύνολο.

Στη Pink Cloud, αφού μας ζητήσατε αρκετά τέτοιο στυλ νυφικών, είπαμε να δημιουργήσουμε δύο ειδικά για εσάς. Το ένα αποτελείται από crop top από φίνα γαλλική δαντέλα, με κουμπάκια στην πλάτη, ενώ η φούστα είναι πλούσια, ανάλαφρη και χαλαρή, από μεταξωτή μουσελίνα.

Συλλογή Pink Cloud 2017

Το δεύτερο σύνολο αποτελείται από crop top από μουσελίνα, με σκίσιμο στην πλάτη και κουμπάκια. Η φούστα είναι επίσης πλούσια, με πτυχώσεις και πολύ ανάλαφρη και αέρινη.

Συλλογή Pink Cloud 2017

 

Φέτος, πρώτη χρονιά συνεργαζόμαστε με τις Celfie Coco, οι οποίες μας φτιάχνουν, εκτός από υπέροχα στέφανα, χειροποίητα boho νυφικά στεφανάκια από φυσικά υλικά τα οποία μπορούν να ταιριάξουν απίστευτα με τα νυφικά μας. Όσες το τολμήσετε όμως, μπορείτε να φτιάξετε στεφανάκι και από φρέσκα λουλούδια: είτε με μεγάλα άνθη, όπως στη φωτογράφισή μας, είτε με μικρά, πιο διακριτικά ανθάκια που θα μπλέκονται μέσα στα μαλλιά σας.

χειροποίητο στεφανάκι νύφης Celfie Coco

Επίσης έχουμε ράψει sur mesure πολλά και διαφορετικά tops και φούστες.. φούστες από πουά μεταξωτό τούλι και κοντά στενά crop top από δαντέλα… αέρινες τούλινες φούστες και μακρυμάνικα χειμωνιάτικα νυφικά top… νυφικά crop top με την πλάτη έξω και διαφάνειες.. περιμένουμε με αγωνία από τις νύφες μας τις φώτος τους με τα ξεχωριστά νυφικά από crop top και φούστες που σχεδιάσαμε και ετοιμάσαμε μαζί..

Επειδή όμως μας αρέσει να παίρνουμε ιδέες.. και να δημιουργούμε για εσάς ιδιαίτερα κομμάτια φτιαγμένα sur mesure από την αρχή.. δείτε και κάποιες ακόμα boho νυφικές δημιουργίες από διάφορους σχεδιαστές!!

Karen Willis Holmes 2016
Lihi Hod collection
Laure de Sagazan

 

Lihi Hod 2016 (source: Wedding inspirasi)

Κ… μην ξεχάσετε να συνδυάσετε το look σας με ένα μοναδικό σανδάλι ή ένα πολύ ιδιαίτερο boho τακούνι!

Τα ξαναλέμε πολύ σύντομα!!
καλές προετοιμασίες!!

Pink Cloud girls!

Αφήστε μια απάντηση