Παράδοση των αγορών σας

Tο pinkcloud.gr αναλαμβάνει την αποστολή με χρέωση αντικαταβολής στα 5 ευρώ συν κόστος μεταφορικών των προϊόντων, εντός των ορίων της ελληνικής επικράτειας. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται είτε από την επιχείρηση είτε από συνεργαζόμενη  με αυτήν εταιρεία μεταφορών.

Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να φτάσει και τις δέκα (10) εργάσιμες για παραγγελίες σε απομακρυσμένες περιοχές, γεγονός που οφείλεται τόσο στο επιχειρησιακό μοντέλο μας όσο και στη διαθεσιμότητα αποθεμάτων. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου,  θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Συνιστάται να δηλώνετε ως διεύθυνση παραλαβής τη διεύθυνση εκείνη στην οποία θα βρίσκετε εσείς ή άλλο πρόσωπο που θα παραλάβει την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια ωρών εργασίας, όπως για παράδειγμα στο χώρο εργασίας σας. Εάν δεν βρίσκεται κανείς εξουσιοδοτημένος να παραλάβει και να υπογράψει για την παραγγελία στoν τόπο παραλαβής, θα αφήνεται από το courier στο γραμματοκιβώτιο σας σημείωμα το οποίο θα ενημερώνει για τη μη ολοκληρωμένη παράδοση και για το πού θα μπορέσετε να απευθυνθείτε για να παραλάβετε το προϊόν. Οι παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες για παράδοση στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί μέχρι και 5 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση στο κατάστημα. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παράδοσης της παραγγελίας σας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσέλευση για παραλαβή του προϊόντος) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παράδοση ακυρώνεται, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και το πακέτο επιστρέφεται σε εμάς. Σε περίπτωση  μη παραλαβής των προϊόντων δηλώνεται ότι ο χρήστης θα διαγράφεται από μέλος του pinkcloud.gr  και θα διεκδικείται δια της νομικής οδού η αποζημίωση του pinkcloud.gr  .

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή μόνο στις εξής περιπτώσεις :

  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή» και μετά «ενημέρωση». Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν.
  2. Όταν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά ΔΕΝ έχει αποσταλεί από εμάς. Μπορείτε να καλέσετε στον αριθμό επικοινωνίας 210 75 65 916 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας ή μέρους αυτής ή ακόμα και την προσθήκη άλλων προϊόντων.
  3. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση ήδη τιμολογημένης παραγγελίας, αυτή δε θα μπορεί να ακυρωθεί αν έχει φύγει για αποστολή.

Τιμές των πωλούμενων Προϊόντων

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας είναι τιμές λιανικής και ΟΧΙ χονδρικής πώλησης και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α., , η συνολική τιμή προκύπτει μετά την επιλογή του προϊόντος κατά την εξέλιξη των τεχνικών σταδίων της παραγγελίας, σε κάθε περίπτωση πριν την σύναψη της παραγγελίας, και η αποθήκευση των ανωτέρω είναι δυνατή απ’ ευθείας από την ιστοσελίδα μας. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα προκύπτει αφού προστεθούν ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  τα έξοδα ΕΙΔΙΚΗ συσκευασία και αποστολής των προϊόντων, με τα οποία επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης, ο οποίος θα ενημερώνεται πριν την επιβεβαίωση και την αποστολή της παραγγελίας. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, μία τέτοια ανατίμηση των προϊόντων δεν θα επηρεάζει τις ήδη επιβεβαιωμένες παραγγελίες, τις οποίες έχει αποδεχθεί η επιχείρηση.Oι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ισχύουν για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τιμές των προϊόντων για αγορά μέσω  του φυσικού καταστήματος ενδέχεται να διαφοροποιούνται. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής ή και περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά το pinkcloud.gr διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της επιχείρησης.

Η  συναλλαγή θα θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης και αποδοχής από την επιχείρηση.