Νυφικά 2018: Οι τάσεις για φέτος

Brussels 1

Πώς και πώς περιμένουμε να συντάξουμε κάθε χρόνο το συγκεκριμένο άρθρο και επιτέλους ήρθε η στιγμή, να σας ενημερώσουμε για τις τάσεις του 2018, στα νυφικά. Φέτος σας θέλουμε τολμηρές!

 

Trend no1: Βαθύ V ντεκολτέ

 

Ξεκίνησε δειλά-δειλά από πέρυσι (2017) αλλά φέτος έχει την τιμητική του. Οι σχεδιαστές το έχουν λατρέψει και είμαστε σίγουρες ότι θα το αγαπήσεις κι εσύ. Ένα σικ βαθύ V ντεκολτέ είναι ότι πρέπει για σένα που θέλεις να έχεις και μια λίγο πιο σέξι πινελιά στο νυφικό σου. Ειδικά αν συνδυαστεί με μακριά μανίκια και τρισδιάστατες λεπτομέρειες πχ δαντέλα ή πέταλα λουλουδιών, έχουμε το απόλυτο trend για φέτος.

Νυφικό Berta 2018
Νυφικό Berta 2018

 

 

Extra tip: Καλό είναι να αποφύγεις τη συγκεκριμένη τάση αν έχεις αρκετά μεγάλο στήθος, γιατί το αποτέλεσμα θα φανεί αρκετά προκλητικό.

 

 

Trend no2: Σχίσιμο στη φούστα

 

photo credits: Rime Arodaky
photo credits: Rime Arodaky

 

collection νυφικών 2017
pink cloud 2018 collection

 

Είπαμε φέτος θα βγάλεις τη σέξι πλευρά σου. Θυμάσαι τη Jessica Rabbit; Φέτος τα νυφικά με σχίσιμο στη φούστα έχουν την τιμητική τους. Είτε ως μονοκόμματο νυφικό είτε ως deux pieces: Φούστες από μεταξωτή μουσελίνα ή από αραχνοϋφαντες δαντέλες θα δώσουν το κατάλληλο αποτελέσμα και θα αναδείξουν τέλεια τα πόδια σου.

 

Extra tip: Μην ξεχάσεις να “παίξεις” με το παπούτσι στη συγκεκριμένη επιλογή. Ένα ιδιαίτερο πέδιλο ή μια γόβα σε χρώμα θα εντυπωσιάσουν σίγουρα!

 

 

Trend no3: Διαφάνειες

 

Τη συγκεκριμένη τάση την έχετε αγαπήσει ήδη τα τελευταία 2 χρόνια. Φέτος βέβαια τα πράγματα γίνονται λίγο πιο τολμηρά. Αρκετά ιδιαίτερη τάση θα λέγαμε για όσες θέλουν να την ακολουθήσουν πιστά. Διαφορετικά για σένα που αγαπάς τις διαφάνειες αλλά θέλεις ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα προτείνουμε νυφικά με διαφανεια στην πλάτη μόνο ή συνδιαστικά διαφάνεια με μοτιφ δαντέλας που μπορούν να προσαρμοστούν σε όποιο σημείο θέλεις να καλύψεις.

 

Extra tip: Αν δε νοιώθεις απόλυτα άνετα με το σώμα σου, είναι καλύτερο να μη δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη τάση (ειδικά στην υπερβολική εκδοχή της).

Inbal Dror 2018
Inbal Dror 2018

 

Trend no4: Λάμψεις, swarovski κρυσταλλάκια και πέρλες

 

Δώσε μια νότα πολυτέλειας στο νυφικό σου, επιλέγοντας ένα σχέδιο με διάσπαρτη διακριτική γυαλάδά που θα σου δώσει τη λάμψη που θέλεις. Τα “κεντήματα” φέτος έχουν την τιμητική σου και σε κάνουν να νοιώσεις σαν πριγκίπισσα.

 

Extra tip: Τόλμησε τη συγκεκριμένη τάση αλλά με μέτρο. Δε χρειάζεται να βάλεις πάνω σου ότι γυαλίζει για να εντυπωσιάσεις. Απέφυγε τα κοσμήματα, με αυτό το trend.

Galia Lahav 2018 Collection
Galia Lahav 2018 Collection

 

Trend no5: ‘80s μανίκια

 

Δεν είμαστε σίγουρες αν πρόλαβες τη συγκεκριμένη τάση τότε. Αλλά σίγουρα θα τη δεις πολύ για το 2018. Νυφικά μανίκια με όγκο ή βάτες που θυμίζουν τη δεκαετία του ‘80 και για τις λιγότερο τολμηρές μανίκια καμπάνα. Από δαντέλα, τούλι ή μεταξωτή μουσελίνα.

Νυφικό 2018
Νυφικό 2018 by Marchesa

 

Extra tip: Απέφυγε τη συγκεκριμένη τάση αν δε νιώθεις άνετα με τα χέρια σου, γιατί σίγουρα επιλέγοντας το συγκεκριμένο trend, θα τα τονίσεις περισσότερο. Παίξε μόνο με απαλό μακιγιάζ!

 

 

Trend no6: Φιόγκοι

 

Φέτος οι φιόγκοι μικροί και μεγάλοι παίζουν παντού. Στα μανίκια, στην πλάτη, κάτω από το στήθος, σαν αξεσουάρ και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς. Οι σχεδιαστές τους αγάπησαν κι εσείς το ίδιο. Δώσε μια πιο κοριτσίστικη και τσαχπίνικη πινελιά στο νυφικό σου με αυτή τη μικρή λεπτομέρεια.

 

νυφικό Crop Top
Νυφικό crop top sur mesure Pink Cloud

 

 

Extra tip: Αν είσαι πιο petite, προτίμησε καλύτερα μικρούς διακριτικούς φιόγκους που δε θα σε επισκιάσουν.

 

 

 

Trend no7: Μαύρες λεπτομέρειες

 

Κατά τους σχεδιαστές για το 2018 “το μαύρο είναι το νέο λευκό”. Το είδαμε πολύ να κυκλοφορεί στη νυφική εβδομάδα μόδας. Αλλά για σένα που δε θέλεις να προκαλέσεις τόσο πολύ, σου προτείνουμε να “παίξεις” με μαύρες λεπτομέρειες πχ μια μαύρη ζώνη ή με μαύρες λεπτομέρειες δαντέλας, όπως δοκίμασε η νύφη μας Μαρία, με το sur mesure νυφικό Pink Cloud, που δημιουργήσαμε ειδικά για την ίδια.

 

H νύφη μας Μαρία με custom made νυφικό Pink Cloud με μαύρες λεπτομέρειες δαντέλας
H νύφη μας Μαρία με custom made νυφικό Pink Cloud με μαύρες λεπτομέρειες δαντέλας

 

Extra tip: Αν επιλέξεις το συγκεκριμένο συνδυασμό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στον υπόλοιπο στολισμό του γάμου. Σε μικρές δόσεις θα σου δώσει ένα ultra chic αποτέλεσμα.

 

 

Trend no8: Φτερά & πούπουλα

 

Για το 2018 θα γίνεις η πρωταγωνίστρια της λίμνης των κύκνων αφού οι πουπουλένιες φούστες είναι από τα μεγαλύτερα trends για τη χρονιά που έρχεται. Αν πάλι σου φαίνεται υπερβολή η συγκεκριμένη τάση, μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις στη φούστα σου διάσπαρτα φτερά μαραμπού που θα δώσουν έξτρα κίνηση στο νυφικό σου και θα σου θυμίσουν κάτι από παραμύθι.

 

Νυφικό 2018
photo credits: Halfpenny London

 

Extra tip: Αν τελικά ακολουθήσεις τη παραπάνω τάση, φρόντισε να συνδυάσεις τη φούστα με ένα πολύ απλό τοπ, για να έχεις ένα εναρμονισμένο αποτέλεσμα.

 

 

Trend no9: Ντεκολτέ χαμόγελο

 

Μία τάση που μας ζητάτε πολύ τα τελευταία 2 χρόνια, συνεχίζει και για το 2018. Ανέδειξε τη θηλυκότητα και το ντεκολτέ σου με το συγκεκριμένο κόψιμο. Επέλεξέ το αν θέλεις να ξεφύγεις από το strapless κόψιμο. Αν παντρεύεσαι χειμώνα συνδύασέ το με ένα ιδιαίτερο πανωφόρι.

 

νυφικά 2018
Νυφικό Elie Saab 2018

 

Extra tip: Εφόσον έχεις αποφασίσει το συγκεκριμένο κόψιμο για το νυφικό σου, δες αν μπορείς να κάνεις όσο περισσότερες κινήσεις γίνεται με τα χέρια σου. Υπάρχουν διάφορες λύσεις για να αποκαταστήσουν τη παραπάνω δυσκολία.

 

 

Trend no10: Λουλούδια παντού

 

Βγάλε τη ρομαντική σου πλευρά. Αν πάντα ονειρευόσουν ένα νεραϊδένιο γάμο, τότε έχουμε το κατάλληλο στυλ νυφικού για σένα! Μία ακόμη τάση που είδαμε στις πασαρέλες για το 2018, ήταν τα νυφικά με απλικαρισμένα 3D λουλούδια και πέταλα..που σχεδόν μοιάζουν αληθινά. Κάποιοι σχεδιαστές τα προτίμησαν και για τις νυφικά αξεσουάρ όπως πέπλα, κουάφ, τούλινες κάπες κλπ.

 

 

Extra tip: Αν το νυφικό που θα διαλέξεις έχει 3D λουλούδια σε συμβουλεύουμε να επιλέξεις πολύ απλά κοσμήματα ή και καθόλου. Τα λουλούδια είναι αρκετά έντονα από μόνα τους και μπορούν να θεωρηθούν ήδη σαν αξεσουάρ.

πηγή: Oscar de la Renta
πηγή: Oscar de la Renta

 

 

Ελπίζουμε να πήρες μια μικρή γεύση από το στυλ νυφικών που κυκλοφόρησαν στις πασαρέλες για το 2018. Στους Οίκους Νυφικών Pink Cloud Αθήνας & Θεσσαλονίκης θα βρεις ήδη κάποιες από τις τάσεις που σου αναφέραμε και αν ψάχνεις κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερο, υπάρχει και η Collection sur mesure που διαθέτουμε, η οποία σίγουρα θα εξυπηρετεί και τις πιο απαιτητικές νύφες. Κλείσε ραντεβού και έλα να τα συζητήσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε το νυφικό των ονείρων σου από την αρχή.

 

ροζ νυφικό 2018
our signature pink dress for 2018! (also in ivory)

 

Τα ξαναλέμε σύντομα!

 

Pink Cloud Girls

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση