Αυτό δεν είναι ένα ακόμα άρθρο με συμβουλές πρόβας νυφικού…

Barakaldo 2

… είναι ΤΟ άρθρο που θα σε βοηθήσει να βρεις το νυφικό των ονείρων σου…

αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Κλείσατε ημερομηνία, εκκλησία και, ίσως, χώρο δεξίωσης οπότε καιρός για το επόμενο (και για πολλές πιο διασκεδαστικό) βήμα: Ήρθε η ώρα να διαλέξεις το νυφικό σου!

Είσαι πολύ χαρούμενη! Θες να το διασκεδάσεις. Να πάρεις όλες τις φίλες σου μαζί και να ακούσεις και τις 8 διαφορετικές τους γνώμες. Μετά να μπερδευτείς. Γιατί στην επόμενη πρόβα θα πάρεις άλλες φίλες μαζί. Μετά να πιείτε καφέ και να σχολιάσετε. Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά. Πολύ διασκεδαστικά. Αλλά δεν βοηθούν στο να επιτευχθεί ο αρχικός σου στόχος, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να βρεις το νυφικό των ονείρων σου: αυτό που ταιριάζει σε εσένα και τη προσωπικότητά σου!

Είπαμε λοιπόν σήμερα να γράψουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το πως να κάνετε μια επιτυχημένη πρόβα νυφικού κατά την οποία ναι μεν θα διασκεδάσετε αλλά και θα σας βοηθήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα της εύρεσης του καλύτερου για εσάς νυφικού.

1. Ποιους παίρνω μαζί μου;

Άσχετα με τον αριθμό των ατόμων (που καλό είναι να μην υπερβαίνει τους 3), το πιο σημαντικό είναι να παίρνετε τους ίδιους ανθρώπους σε κάθε σας πρόβα. Ο λόγος; αν αλλάζει η παρέα σας, η “κριτική σας επιτροπή”, λογικό είναι να ακούτε τελείως διαφορετικές απόψεις κάθε φορά.

Άλλες απόψεις έχει η ξαδέλφη σας η οποία δεν έχει παντρευτεί ακόμα και στο γάμο της φαντάζεται να βάλει ένα νυφικό υπερπαραγωγή με διάφανο μπούστο και γεμάτο με μεγάλες πέτρες Swarovski και άλλες η κολλητή σας που είναι κατά του γάμου και θέλει να πάει στο δημαρχείο με ένα τζην παντελόνι.

Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; συνήθως οι φίλες μας, όσο καλοπροαίρετες και να είναι, ειδικά αυτές που δεν έχουν παντρευτεί, προβάλουν στον εαυτό σας όλα αυτά που αρέσουν στις ίδιες. Και μπορεί να εκπλαγείτε από τα διαφορετικά γούστα όταν πρόκειται για το νυφικό που θα βάλετε την ημέρα του γάμου σας.

Όσο για τους συγγενείς, εκεί είναι πιο ήπια τα πράγματα. Οι μαμάδες μας μας γέννησαν και ξέρουν αρκετά καλά τι μας πάει. Επίσης μας αγαπάνε πραγματικά, οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις οι απόψεις τους είναι αρκετά ειλικρινείς και γεμάτες αγάπη. (Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε κακιούλες ακόμα και από καλές φίλες..)

Αυτά όλα βέβαια δεν μπορεί να ισχύουν για όλες! Απλώς δίνουμε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές…

2. Πότε έρχονται οι φίλοι μου στο ραντεβού;

Καλό είναι όσοι έρθουν μαζί σας για να σας δουν να προβάρετε νυφικά να προσπαθήσουν να είναι εκεί από την αρχή του ραντεβού. Αν έχετε καλέσει 10 διαφορετικά άτομα “γύρω στις 11” να σας δουν και να σας πουν τη γνώμη τους και κάθε δέκα λεπτά μπαίνει μέσα και κάποια ακόμα φίλη σας η οποία σας λέει κάτι διαφορετικό και σας αποπροσανατολίζει, τότε αυτό δεν είναι πρόβα αλλά tea party όπου το θέαμα είστε εσείς!

3. Πως είμαι την ημέρα του ραντεβού;

Πιο σημαντικό είναι να είστε ξεκούραστη παρά ο,τιδήποτε άλλο. Να μην έχετε ήδη ρίξει δεκάωρο στη δουλειά, να μην έχετε περάσει μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και δουλειές. Να έχετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο στην ανεύρεση του ιδανικού νυφικού και οχι στο παιδί σας, στον άνδρα σας, στο επόμενο ραντεβού σας για ανθοστολισμό και για το πως θα αργήσετε…

Επίσης, καλό είναι να είστε λίγο βαμμένη, καθώς και να έχετε περιποιηθεί λίγο τον εαυτό σας ώστε να νοιώθετε ότι κάνετε κάτι ξεχωριστό. Επίσης, το σίγουρο είναι οτι αν είστε βαμμένη και χτενισμένη ελαφρά θα πλησιάζετε πιο πολύ το αποτέλεσμα που θα έχετε την ημέρα του γάμου.

Αυτό βέβαια είναι προαιρετικό, αφού αν είστε ξεκούραστη (το πιο σημαντικό) αυτό θα αντανακλάται και στο πρόσωπό σας το οποίο θα λάμψει μόλις βρείτε το ιδανικό για σας νυφικό.

Τα εσώρουχα που θα φορέσετε καλό θα ήταν να είναι λευκά ή στο χρώμα του δέρματος ενώ είναι προαιρετικό να φέρετε μαζί σας τακούνια στο ύψος που θα φορέσετε στο γάμο σας. Σίγουρα όμως όλοι οι οίκοι νυφικών έχουν να σας δώσουν “νυφικά παπούτσια” για να κάνετε τις δοκιμές σας.

Τέλος, το σημαντικότερο είναι η διάθεσή σας: θετική διάθεση, διασκεδάστε το, απολαύστε το γιατί είναι μια διαδικασία στην οποία θα μπείτε μόνο μια φορά στη ζωή σας!!!

Καλές πρόβες λοιπόν!

Φιλικά,

Pink Cloud girls

νυφικό Allen Rich 2018
νυφικό Astoria Allen Rich 2018

Αφήστε μια απάντηση