Αναζήτηση Νυφικού: Μάθε όσα χρειάζεσαι από τους ειδικούς μας

Η πρόταση έγινε! Η ημερομηνία γάμου βρέθηκε! Και τώρα ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις το ταξίδι σου, στο μαγικό κόσμο του νυφικού. Αυτό το άρθρο αφορά όλες τις αγαπημένες υποψήφιες νυφούλες, που θέλουν να είναι προετοιμασμένες σωστά, για τη μεγάλη μέρα της δοκιμής νυφικού. Είμαστε στη διάθεσή σας λοιπόν να σας βοηθήσουμε, με τις παρακάτω Q&A. Πάμε να ξεκινήσουμε;

 

Q: Πρώτο ραντεβού δοκιμής νυφικού. Ποια είναι η διαδικασία;

Α: Η ώρα η καλή! Το ραντεβού διαρκεί περίπου 1-1,5 ώρα. Σ’ αυτό το χρόνο η υποψήφια νύφη, συζητάει αρχικά με τους ειδικούς μας για το ύφος του γάμου που σκέφτεται, καθώς και αν έχει κάτι αρκετά συγκεκριμένο στο μυαλό της σε νυφικό. Στη συνέχεια προτείνουμε κάποια νυφικά για δοκιμή, με βάση όσα μας έχει αναφέρει προηγουμένως. Συνήθως αν είναι πρώτο ραντεβού προτρέπουμε τις υποψήφιες να δοκιμάσουν διάφορα στυλ και κοψίματα, για να δούμε τι τους ταιριάζει καλύτερα, τόσο στο σωματότυπο, όσο και στο στυλ της νύφης. Σημαντικό ακόμη κομμάτι είναι και το οικονομικό, καλό είναι οι ειδικοί μας να ενημερώνονται από την αρχή, ώστε να γνωρίζουν τι θα προτείνουν στην κάθε νύφη. Όσο διαρκεί η διαδικασία του ραντεβού, δοκιμάζουμε παράλληλα και κάποιο πέπλο ή αξεσουάρ (εφόσον η νύφη το θέλει), ώστε η υποψήφια να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Στα καταστήματα Pink Cloud θα βρείτε νυφικά για όλους τους σωματότυπους (XS-4XL) και τα budget, καθώς και πληθώρα αξεσουάρ και πέπλων.

 

Q: Χρειάζεται οι νύφες να κάνουν κάποια έρευνα πριν το ραντεβού;

A: Η αλήθεια είναι ότι βοηθάει πολύ να έχει γίνει κάποια έρευνα πριν το ραντεβού, τόσο τους ειδικούς μας, όσο και τις νύφες μας. Τι πιο εύκολο και ευχάριστο, να αποθηκεύσουν κάποιες εικόνες νυφικών που μπορεί να τους αρέσουν ή να δημιουργήσουν mood boards στο Pinterest για το ύφος που θα ήθελαν να δοκιμάσουν-ακολουθήσουν. Επίσης οι υποψήφιες νυφούλες μπορούν να πάρουν και διάφορες ιδέες από το site μας https://www.pinkcloud.gr/nyfika καθώς και από τις σελίδες μας στα social. Follow us for more…

Insta: https://www.instagram.com/pinkcloudwed/

TikTok: https://www.tiktok.com/@pink_cloud_wed

FB: https://www.facebook.com/pinkcloudweddings/

 

Q: Μέχρι πόσα άτομα μπορεί να έχει μαζί της η νύφη;

Α: Με βάση την εμπειρία μας προτείνουμε στη νύφη να έχει μαζί της 2-3 άτομα το πολύ! Είναι πολύ σημαντική στιγμή για την ίδια και φυσικά το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Γι’ αυτό το λόγο τονίζουμε πάντα, τα άτομα που θα τη συνοδεύουν στο ραντεβού να είναι πολύ κοντινά, υποστηρικτικά και να σέβονται την άποψη και το γούστο της νύφης. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η μέρα ανήκει στη νύφη! Καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό της νύφης και για το λόγο αυτό, προτείνουμε να φέρει περισσότερα άτομα μαζί της, στην τελική πρόβα παράδοσης. Εκείνη τη μέρα θα δείξουμε πως ακριβώς γίνεται το ντύσιμο της νύφης, πως μαζεύουμε την ουρά κλπ. Πάντα αυτό το κομμάτι που είναι πιο δια δραστικό για τις φίλες, είναι και το αγαπημένο όλων.

 

Q: Η νύφη πρέπει να φέρει κάτι συγκεκριμένο μαζί της στην πρόβα νυφικού; Επίσης επιτρέπονται οι φωτογραφίες;

Α: Το νούμερο ένα είναι να φέρει την καλή της διάθεση μαζί! Γενικά προτείνουμε αν έχει ήδη αγοράσει τα παπούτσια του γάμου, να τα έχει μαζί της για μια πιο σωστή εικόνα. via Pink Cloud ArchiveΔιαφορετικά υπάρχουν παπούτσια και στα καταστήματά μας, ειδικά για τα fittings. Πολύ σημαντικό ρόλο στη δοκιμή νυφικού παίζουν τα εσώρουχα. Πάντα προτείνουμε στις νύφες να έχουν μαζί τους κάποιο εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος, ώστε να είναι πιο σωστό και όμορφο το αποτέλεσμα. Επίσης τονίζουμε σε κάθε νύφη, να μην είναι έντονα βαμμένη για να μη λερωθεί από μέικ απ ή κραγιόν κάποιο νυφικό.  Προσπαθούμε με πολύ κόπο να διατηρήσουμε σε άψογη κατάσταση όλα μας τα νυφικά, ώστε να τα χαρούν και οι υπόλοιπες πρόβες. Σχετικά με τις φωτογραφίες τώρα. Το μότο μας είναι: «Να κρατάς την εικόνα που βλέπεις αυτή τη στιγμή στον καθρέφτη» και μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, δεν πέφτουμε έξω. Δεν έχουμε θέμα με τις φωτογραφίες, αρκεί να μας ρωτήσουν πρώτα, δεν είναι κάτι κακό. Αντιθέτως το αποτέλεσμα είναι εντελώς λάθος όταν βγαίνουν φωτογραφίες στα «κρυφά». Αν το γνωρίζουμε, σου προτείνουμε μάλιστα και κάποια tips ή γωνίες που ξέρουμε ότι οι λήψεις θα βγούνε πιο σωστές. Παρόλα αυτά η νύφη καλό είναι να μην αποφασίσει για το νυφικό της, βάση μιας φωτογραφίας. Ας προτιμήσει να το ξαναδεί ζωντανά, για να είναι σίγουρη για την απόφασή της!

 

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε για να ξεκινήσεις αυτό το υπέροχο ταξίδι!! Να είσαι άνετη και ο εαυτός σου αυτή την τόσο σημαντική μέρα. Φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελό σου και ζήσε την εμπειρία!!

IMG 20211111 161018

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου σε ένα από τα καταστήματά μας:

Αθήνα: 2107565916

Θεσσαλονίκη: 2310524383

Σε περιμένουμε!

 

Φιλικά

Pink Cloud Girls