Ιδέες γάμου με άρωμα Χριστουγέννων!

plektoskoyfiaivasili

Μα πως γίνεται να μην αγαπάμε τα Χριστούγεννα; Όλα τριγύρω είναι στολισμένα, μουσικές, χαρούμενα χρώματα, χιλιάδες φωτάκια…και εμείς είμαστε εδώ με festive άρθρο και ιδέες για το γάμο σου!!

 

  1. Γίνε boho νύφη επιλέγοντας ένα Χριστουγεννιάτικο στεφανάκι

Σου αρέσει το bohemian style αλλά σου φαίνεται αρκετά καλοκαιρινό; Μην αγχώνεσαι ακόμη και το χειμώνα υπάρχουν αρκετά αξεσουάρ που θα σου δώσουν το boho χαρακτήρα που επιθυμείς και θα συμπληρώσουν τέλεια το νυφικό σου φόρεμα. Επέλεξε ένα στεφανάκι με μικρά κουκουνάρια και κόκκινες κορδέλες. Τι πιο όμορφο για έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο;

photo via etsy.com

 

  1. Ξέχνα το κλασσικό νυφικό μανικιούρ

Αν δε θέλεις να κάνεις το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ και θέλεις να κάνεις τη διαφορά με κάτι πιο girlie και παιχνιδιάρικο σου έχουμε τη λύση. Επέλεξε σχέδια με Χριστουγεννιάτικα μοτίβα που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Μη ξεχνάς…it’s the most wonderful time of the year!

photo by Chalkboardnails

 

  1. Χριστούγεννα, η εποχή του καπέλου

Δώσε στους καλεσμένους  σου μία πιο γιορτινή και χαρούμενη νότα. Μοίρασε στα πιο κοντινά σας άτομα πολύχρωμα σκουφιά, το αποτέλεσμα θα σου φτιάξει τη διάθεσή σας αλλά και των καλεσμένων σας.

photo via pinterest

 

 

  1. Συμπλήρωσε το νυφικό σου, με ένα μακρύ μάλλινο παλτό

Μας αρέσουν οι νύφες που αγαπούν την πρωτοτυπία. Είτε επιλέξεις strapless νυφικό είτε με μανίκια, στους οίκους νυφικών Pink Cloud θα μπορέσεις να διαλέξεις μέσα από μία μεγάλη γκάμα, το δικό σου ονειρεμένο νυφικό ή να το ράψουμε από την αρχή, πάντα με τα πιο προσεγμένα υλικά. Και αφού έχεις καταλήξει, ήρθε η ώρα να το σετάρεις και να επενδύσεις σε ένα μακρύ παλτό που θα σου δώσει μία αίσθηση μυστηρίου.

 

 

 

Photo via Pinterest

 

 

  1. Ζήσε το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι σου

 

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια περίοδος για να βγάλεις την πριγκίπισσα που μπορεί να κρύβεις μέσα σου. Πως; Επιλέγοντας ένα τι άλλο ένα νυφικό με τούλι, δαντέλα ή διάχυτες λάμψεις. Θυμάσαι την Elsa από το Frozen; Ε κάπως ετσι! Στο Pink Cloud θα ζήσεις το παραμύθι σου και με το παραπάνω. Πάρε μία γεύση, μικρή μας πριγκίπισσα…

νυφικό 2018
strapless νυφικό από μεταξωτό τούλι και εντυπωσιακή δαντέλα

νυφικό Pink Cloud 2018

 

6. Μπομπονιέρες που θυμίζουν Άγιο Βασίλη

Θυμήσου το υλικό που είναι φτιαγμένος ο σάκος του Αη Βασίλη. Η λινάτσα, το απόλυτα Χριστουγεννιάτικο υλικό. Για extra Xmas δόση πρόσθεσε ξυλάκια κανέλας.

μπομπονιέρα λινάτσα κανέλα
μπομπονιέρα από λινάτσα με κανέλα και δαντέλα

 

7. Πρωτοτύπησε με το Welcome Drink

Είτε αποφασίσεις να το έχεις στον προαύλιο χώρο του ναού είτε στο χώρο της δεξίωσης. Διάλεξε ένα ποτό που θα έχει Χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα, και θα ζεστάνει τους καλεσμένους σας. Όπως για παράδειγμα ένα ποτήρι Gluhwein ή ζεστή σοκολάτα με άρωμα κανέλας για τους μικρούς μας φίλους.

photo via bavarianews.com

 

8. Ξέχνα τη χριστουγεννιάτικη τούρτα

Αν είσαι από τις νύφες που δεν τους ενδιαφέρει να κόψουν την κλασσική γαμήλια τούρτα όπως γίνεται συνήθως… Σου έχουμε τη λύση! Αντί για τούρτα μπορείτε να κόψετε ένα σοκολατένιο Χριστουγεννιάτικο κορμό. Σίγουρα θα το απολαύσετε κι εσείς και οι καλεσμένοι σας..μιαμ μιαμ!

photo via sintayes.gr

 

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές, γεμάτες υγεία & αγάπη!!

 

Photo By Kimberlee Miller Photography

 

 

See you Soon

   XoXo

                                                                                           Pink Cloud Girls

 

 

Αφήστε μια απάντηση