Παρανυφάκια: συμβουλές και προτάσεις

13516369 1348983575129328 2962144309444984944 n

Μας αρέσουν τα παρανυφάκια!!
Eιδικά αν είναι καλόγουστα, και ντυμένα σύμφωνα με την ηλικία τους.. όταν δεν μιμούνται τη νύφη στο χτένισμα και… στο βάψιμο! (ναι, το έχουμε δει κι αυτό!).

Ένα ωραίο φόρεμα για παρανυφάκι, νεανικό, παιδικό, όπως αρμόζει στην ευαίσθητη ηλικία των 4, 6, αλλά και των μεγαλύτερων (10-12) μπορεί να δώσει ένα γλυκό αέρα στον όμορφο γάμο σας. Επίσης, μπορεί να συνοδεύσει επάξια μια πολύ εντυπωσιακή νύφη.

Είναι όμορφο να έχει κανείς αρκετά παρανυφάκια, αρκεί να μπορεί να τα “κουμαντάρει”.

Τι εννοούμε;;

Πολλές φορές τα παρανυφάκια από τον μεγάλο τους ενθουσιασμό, μπορεί να μπλεχτούν στα πόδια σας και να σας δημιουργήσουν παραπάνω άγχος εκείνη την ημέρα. Για αυτό, επιστρατεύστε τους γονείς τους, μιλήστε τους κι εσείς, εξηγείστε τους τι περιμένετε από αυτά, και να είστε σίγουρες οτι θα γίνουν οι καλύτερες μικροί βοηθοί σας!

Το ζητούμενο είναι ενώ θα χαίρονται κι αυτά με τη χαρά σας, παράλληλα να συμβάλουν σε ένα υπέροχο πετυχημένο γάμο.

Στη Pink Cloud στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκτός από τα παρανυφάκια που μπορείτε να έχετε όταν κλείσετε το νυφικό σας σε εμάς, υπάρχει μια πλούσια συλλογή από παρανυφάκια για ενοικίαση ή αγορά, άσχετα αν είστε δική μας νύφη.

Οι τιμές για τα υπάρχοντα παρανυφάκια είναι στα 50 ευρώ ενοίκιο με καλαθάκι και στεφανάκι, ενώ για να ράψετε το δικό σας ξεχωριστό παρανυφάκι, οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ ενοίκιο με καλαθάκι για το ρύζι και στεφανάκι.

Στις τιμές μας πάντα περιλαμβάνονται και οι μοδιστρικές εργασίες καθώς και διάφορες επεμβάσεις που μπορεί να θέλετε να γίνουν στα φορέματα, ανάλογα με το θέμα ή το χρώμα του γάμου. (πχ. κορδέλα σε κάποιο χρώμα διαφορετικό από λευκό- ιβουάρ κλπ.).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε μαζί τα παρανυφάκια των ονείρων σας!!! Κ ελπίζουμε να το διασκεδάσουν πολύ αλλά και να σας συνοδεύσουν επάξια!

 

παρανυφάκια pink cloud από γάμο στη Χαλκιδική. Φώτο: Μιχάλης Γκατζόγιας
παρανυφάκια pink cloud από γάμο στη Χαλκιδική. Φώτο: Μιχάλης Γκατζόγιας

 

παρανυφάκια sur mesure (ραμμένα από την αρχή) σε γάμο στην Αττική
παρανυφάκια sur mesure (ραμμένα από την αρχή) σε γάμο στην Αττική

 

παρανυφάκια pink cloud
Γάμος στη Θεσσαλονίκη. Παρανυφάκια Pink Cloud περιμένουν τη νύφη. Photo by Lighthouse photography

Αφήστε μια απάντηση