Νυφικά 2022: Μάθε εδώ όλες τις νέες τάσεις!

ASIA 2

Νυφικά trends 2022: Μάθε εδώ όλες τις νέες τάσεις!

Αγαπημένες μας μέλλουσες νυφούλες, επιτέλους έφθασε η πιο όμορφη στιγμή…

Να σας ενημερώσουμε για τα νυφικά trends που μας κέντρισαν φέτος το ενδιαφέρον και είμαστε σίγουρες ότι κι εσείς θα λατρέψετε!! Πάμε λοιπόν να τα δούμε παρέα σε ένα countdown;

 

TREND Nο 10

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ EMBELLISHMENTS (ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΜΕ SWAROVSKI KAI ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ)

Herm’s bridal Dallas

 

Via Steven Khalil Instagram

Αν σου αρέσει το royal style, τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις! Νυφικά με μπούστο και φούστες που είναι πράγματι έργα τέχνης. Πέρλες, κρύσταλλα Swarovski, ιριδίζουσες παγιέτες, ιδιαίτερα κεντημένα μοτίφ και μεταλλικές λεπτομέρειες συμπληρώνουν άψογα αυτό το αριστοκρατικό look.  Ένα trend που ταιριάζει σε όλες τις γραμμές νυφικών και είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό!

 

Υφάσματα που του ταιριάζουν: Σατέν duchess, ταφτάς, mikado ή μεταξωτό τούλι (για ένα πιο ρομαντικό και διακριτικό look)

SUPER TIP: Εάν επιλέξεις το συγκεκριμένο στυλ νυφικού, ξέχνα τα κοσμήματα. Ίσως μόνο κάτι πολύ διακριτικό σε σκουλαρίκι και το μονόπετρο δαχτυλίδι σου.

 

TREND No 9

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ (PUFF SLEEVE)

via Lihi Hod

Αν θέλεις να δώσεις μια νότα από ’80s στο νυφικό σου, αυτό είναι το ιδανικό trend για σένα. Αν ήσουν fan του Bridgerton θα βρεις πολλές επιρροές στο συγκεκριμένο στυλ νυφικού.  Εμείς για φέτος σου προτείνουμε ελαφρώς φουσκωτά μανίκια που σε ταξιδεύουν σε εκείνη την εποχή και αποπνέουν ρομαντισμό και αθωότητα.

Herm’s bridal Edgerton

Τα φουσκωτά μανίκια είναι φτιαγμένα από φινετσάτη δαντέλα, ανάλαφρο τούλι ή μουσελίνα.

SUPER TIP: Για ένα πιο dramatic look μπορείτε να επιλέξετε μανίκια με μεγαλύτερο όγκο ή από πιο σταθερά υφάσματα όπως σατέν ή soia sauvage.

 

 

TREND No 8

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Via Julie Vino

Αν πάλι ονειρευόσουν ένα πιο αέρινο στυλ, τότε φέτος θα λατρέψεις τις διαφάνειες. Νυφικά που θυμίζουν αερικό, νεραϊδένια και νεανικά. Στη συγκεκριμένη τάση έχουμε την απόλυτη κίνηση στη φούστα. Υφάσματα ανάλαφρα, συνήθως με πολύ μικρή ουρά ή μόνο τη διαφάνεια του κυρίως υλικού.

Herm’s bridal Emmel

Υφάσματα που του ταιριάζουν: Μαλακό τούλι, chiffon ή μουσελίνα.

SUPER TIP:  Συνδύασέ το με λεπτεπίλεπτα πέδιλα ή διακριτικά σανδάλια για ένα απόλυτα ρομαντικό look.

 

 

TREND No 7

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟΥΣ

Via Sareh Nouri

Αγαπημένο trend που έφυγε για λίγο, αλλά επέστρεψε πολύ δυναμικά για το 2022. Τους αγαπάμε… ειδικά σε πιο μίνιμαλ νυφικά, μιας και προσφέρουν ένα extra touch of elegance! Μικροί και διακριτικοί ή πιο μεγάλοι,

Via Pink Cloud archive

με περίτεχνα δεσίματα ή αποσπώμενοι, χρωματιστοί ή ομοιόμορφοι με το χρώμα του νυφικού, οι φιόγκοι θα έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Συμφωνείτε;

 

 

 

 

 

 

 

 

TREND No 6

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ (CUT-OUTS)

Via Katherine Tash

 

Προτείνουμε τη συγκεκριμένη τάση, για όσες θέλουν να ξεφύγουν από τις πιο κλασσικές γραμμές και θέλουν να τολμήσουν κάτι διαφορετικό. Ταιριάζουν  τόσο με πιο απλά νυφικά όσο και

Pink Cloud 2022

με πιο boho. Για παράδειγμα τα πλαϊνά κοψίματα στο ύψος της μέσης, δείχνουν τη φιγούρα πιο θηλυκή. Τέλος, ένα ιδιαίτερο δέσιμο/κόψιμο στην πλάτη πάντα εντυπωσιάζει.

 

 

 

 

 

 

 

TREND No 5

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΗ ΦΟΥΣΤΑ

Via Berta bridal

Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και το αγαπάμε πολύ!! Μας θυμίζει λίγο Old Hollywood, αλλά κακά τα ψέματα είναι από τα πιο διαχειρίσιμα νυφικά, ειδικά για το κομμάτι της δεξίωσης που ακολουθεί μετά. Στα plus ότι φαίνεται το νυφικό παπούτσι, το οποίο δυστυχώς δε βλέπουμε σχεδόν ποτέ! Εξίσου εντυπωσιακό είτε επιλέξεις deux pieces είτε μονοκόμματο νυφικό…

Amina Pink Cloud 2022

Τόλμησέ το και θα μας θυμηθείς!!

 

Υφάσματα που του ταιριάζουν: Τούλι, μουσελίνα ή chiffon, σατέν, ταφτάς, mikado

SUPER TIP:  Συνδύασέ το με χρωματιστές γόβες ή με περίτεχνα πέδιλα

 

 

 

 

 

 

TREND No 4

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ GLITTER 

Via Pinterest

Το αγαπημένο μας και πλέον αγαπημένο σας γκλίτερ, ήρθε για να μείνει… και πώς να μη το βάλεις μέσα στην καρδιά σου, όταν νοιώθεις πως βγήκες από παραμύθι;; Με διακριτική ή πιο έντονη λάμψη, σκέτο ή με λεπτομέρειες δαντέλας. Μαγικό τόσο τη μέρα όσο και κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Με όλα αυτά τα φωτά που καθώς πέφτουν πάνω του, το τονίζουν ακόμη περισσότερο!

Herm’s bridal Evanston

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TREND No 3

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΚΟΡΣΕ

Via Wedding Inspirasi

Ακόμη ένα trend που επηρεάστηκε από τη σειρά Bridgerton. Διαχρονική τάση που επανήλθε δυναμικά τόσο σε deux pieces νυφικά όσο και σε μονοκόμματα, μιας και αναδεικνύει απόλυτα τη σιλουέτα. Με κουμπάκια ή κορδέλα, διάφανος ή επενδυμένος, θα αναδείξει απίστευτα τη θηλυκότητα σου.

Herm’s bridal Easton

SUPER TIP: Τόνισέ το ακόμη περισσότερο, χρησιμοποιώντας highlighter στα κόκκαλα του ντεκολτέ σου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TREND No 2

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΒΑΘΥ V ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Via Eisen Stein

Μας αρέσει πολύ σαν τάση και απ’ ότι βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες νύφες την προτιμούν. Ταιριάζει απίστευτα σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους και αναδεικνύει υπέροχα το ντεκολτέ.

Herm's bridal Dali
Herm’s bridal Dali

Αγαπημένος συνδυασμός με boho βαμβακερή δαντέλα για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα αλλά και με mikado ή σατέν σαν μια πιο μίνιμαλ σικ πρόταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TREND No 1

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ (OFF SHOULDER)

Via wedding inspirasi

Για ακόμη μια φορά δίνεται έμφαση στη θηλυκότητα. Αποτελεί διαχρονικό trend μιας και αποπνέει απίστευτη φινέτσα. Κλασσικό και αγαπημένο. Κολακεύει όλους τους σωματότυπους και ιδιαίτερα αυτά με καμπύλες. Το συναντάμε κυρίως σε γραμμή Α, αλλά και Ball Gown. Με δαντέλα για τις  πιο παραμυθένιες νυφούλες μας

Heather Pink Cloud 2022

ή με mikado για όσες προτιμούν μια πιο classy επιλογή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εσείς ποια θα επιλέξετε;;; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Ρίξε μια ματιά κι εδώ https://pinkcloud.gr/featured_item/%ce%bd%cf%85%cf%86%ce%b9%ce%ba%ce%ac-2020/

 

Στους οίκους νυφικών PINK CLOUD, θα βρείτε όλες τις νέες τάσεις για το 2022. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο!! Και φυσικά μη ξεχνάτε το σημαντικότερο, ότι και αν επιλέξετε να είστε πάντα ο εαυτός σας!!!

Για περισσότερο υλικό κλείσε τώρα το ραντεβού σου σε έναν από τους οίκους νυφικών Pink Cloud

Αθήνα: 210 7565916 / Θεσσαλονίκη: 2310 524383

Φιλικά

                                                                                                                                PINK CLOUD GIRLS