ΝΥΦΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

867260ad 53e6 42be 876e 00c0c559f953 sc 768.576
Via Pinterest

Γεια σας αγαπημένες μας νυφούλες,

Ελπίζουμε να είστε όλες καλά! Μετά τα φετινά γεγονότα με τον COVID-19, που πραγματικά μας συντάραξαν όλους, είμαστε ξανά κοντά σας για να σας λύσουμε όλους τους προβληματισμούς σας, σχετικά με το θέμα του γάμου και την εποχή που διανύουμε. Οργανώσατε το γάμο σας για το 2020 και μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν έχετε μπει σε σκέψεις αν πρέπει να προχωρήσετε ή να το αναβάλλετε για την επόμενη χρονιά; Μην αγχώνεστε άλλο, με αυτό το άρθρο θα τα δείτε όλα πιο θετικά!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

1) ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…

Covid Wedding
Via Pinterest

Δεν ήταν λίγες οι φορές φέτος που τόσο αγχωμένες νύφες μας, όσο και μελλοντικές νυφούλες επικοινώνησαν μαζί μας, για να τους λύσουμε διάφορες απορίες σχετικές με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει. Αρχικά, δεν υπάρχει λόγος άγχους. Το ξέρουμε, είναι πολύ δύσκολο αυτό που σας ζητάμε, αλλά το άγχος θα αποτελεί πάντα (και σε όλες τις καταστάσεις) έναν πολύ κακό σύμβουλο. Σκεφτείτε πόσο κακό κάνετε στον οργανισμό σας… και πιστέψτε μας πως το «πρόβλημα» δε πρόκειται να λυθεί με τον πανικό. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και σκεφτείτε θετικά, πείτε ευχαριστώ που εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι είναι ευτυχώς καλά. Σίγουρα αυτή η μικρή κίνηση θα ανεβάσει την ψυχολογία σας!

2) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς
Via Pinterest

Αρχικά θα πρέπει να μιλήσετε με τους επαγγελματίες που έχετε αποφασίσει να συνεργαστείτε. Σίγουρα θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν! Άλλωστε μη ξεχνάτε πως όλη αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους μας. Γι’ αυτό, λοιπόν, σας προτείνουμε να μην ακυρώσετε τα πάντα. Μιλήστε πρώτα με την εκκλησία και το κέντρο δεξιώσεων. Δείτε τι μπορεί να γίνει με τις προθεσμίες και με εναλλακτικές ημερομηνίες. Εν συνεχεία, ενημερώστε και τους υπόλοιπους συνεργάτες σας.  Διαφορετικά αναζητήστε εναλλακτικές τοποθεσίες, όσο πιο κοντά γίνεται σε εσάς και τους καλεσμένους σας και κάντε μια έρευνα αγοράς. Αν πάλι νοιώθετε πως όλη αυτή η κατάσταση σας πιέζει πολύ, τότε καλύτερα να αναβάλλετε το γάμο για μερικούς μήνες αργότερα. Όποια απόφαση κι αν πάρετε, με θετική ενέργεια και σκέψη θα τα καταφέρουμε.

3) ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ

Wedding Catering Ideas
via Pinterest

Καθημερινά ενημερωνόμαστε ότι τα άτομα στις κοινωνικές εκδηλώσεις μειώνονται: αλλού 20, αλλού 50 κλπ. Παρόλα αυτά μπορείτε και πάλι να πραγματοποιήσετε το μυστήριο με λιγότερα άτομα. Είτε επιλέγοντας μια εκκλησία με μεγαλύτερο προαύλιο χώρο, ώστε να μπορούν να σας περιμένουν οι καλεσμένοι σας κατά τη διάρκεια του μυστηρίου… είτε επιλέγοντας ένα ρομαντικό ξωκλήσι, στολισμένο με χρωματιστά λουλούδια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους λίγο πιο κοντά (όσο είναι αυτό δυνατόν , ώστε να τηρούνται παράλληλα τα μέτρα ασφαλείας).

Όπως μαθαίνουμε, στο εξωτερικό οι γάμοι αυτού του τύπου (σε στενό κύκλο) είναι πολύ διαδεδομένοι, γιατί σας δίνουν τη δυνατότητα μελλοντικά (εφόσον έχετε ήδη έχετε δώσει προκαταβολή στο κέντρο δεξιώσεων) να κάνετε άλλη μια επανάληψη του γάμου σας και με περισσότερα άτομα αυτή τη φορά. Μπορείτε λοιπόν να διοργανώσετε ένα μίνι catering έξω από το Ναό ή ακόμη και να προτείνετε σε φίλους ή συγγενείς που θα παρευρεθούν αντί για δώρο να σας φέρουν, κάτι που θα ετοιμάσουν οι ίδιοι (πχ. μίνι μπρουσκέτες, κάποιο γλύκισμα). Κάντε τους μέρος του γάμου σας και σίγουρα όλοι θα απολαύσετε τη διαδικασία!! Χρησιμοποιήστε hashtag και κρατήστε τις στιγμές ζωντανές. Ποιος είπε ότι οι budget γάμοι δεν έχουν ενδιαφέρον;;

4) HEY COVID BRIDE

Η νύφη μας Ελένη είπε το μεγάλο “ναι” με νυφικό Pink Cloud

Αν επιλέξετε τελικά να κάνετε το γάμο σας μέσα στο 2020, οι οίκοι νυφικών Pink Cloud είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κάνετε το γάμο σας αξέχαστο. Λόγω της κατάστασης πολλές νυφούλες επιλέγουν να φορέσουν κάτι πιο απλό και διακριτικό. Με γνώμονα λοιπόν αυτό, έχουμε ενισχύσει τη αγαπημένη σας CIVIL COLLECTION με ακόμη περισσότερα κομμάτια. Μη σας προβληματίζει το όνομα, οι περισσότερες νύφες μας την έχουν προτιμήσει τόσο για θρησκευτικό όσο & για πολιτικό γάμο. Στη συγκεκριμένη συλλογή θα βρείτε νεανικά, αέρινα κομμάτια σε ποικιλία σχεδίων και πάντα με τις καλύτερες τιμές (από 150-750€ αγορά). Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τα νυφικά πολιτικού γάμου παρακάτω, καθώς και στη σελίδα μας www.pinkcloud.gr στην κατηγορία civil wedding. Εμείς προσωπικά λατρεύουμε την ολόσωμη φόρμα και τα κοντά νυφικά.

Ολόσωμη φόρμα της συλλογής πολιτικού γάμου

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και από κοντά, κλείνοντας ένα ραντεβού σε κάποιο από τα καταστήματα μας (Αθήνα: 2107565916, Θεσσαλονίκη: 2310524383). Γνωρίστε τη συλλογή νυφικών Pink Cloud από κοντά (πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας). Έως τότε STAY SAFE!!

Ρομαντικό κοντό νυφικό από μουσελίνα και βαμβακερή δαντέλα

Ιδιαίτερο κοντό νυφικό από φίνα λουλουδάτη δαντέλα

Chic & Fabulous
Κοντό σατέν νυφικό με ανοιχτή πλάτη και φιόγκο
#realbride
Κόντο σατέν νυφικό με μανικάκι από γαλλική δαντέλα
#realbride
Κοντό νυφικό από μουσελίνα με κομψή ζώνη φιογκάκι

P.S. Για όσες παντρεύεστε μέσα στο 2021, σύντομα θα βρείτε τη νέα μας συλλογή στα καταστήματά μας!!

via Pinterest

LOVE,

PINK CLOUD GIRLS