ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ; ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ! 7+1 TIPS FROM OUR WEDDING EXPERTS

Beringen 3

Δεν αντέχεις τη ζέστη ή στην ιδέα ότι θα πρέπει να προσθέσεις στην ατζέντα των φίλων και συγγενών σας, άλλον ένα καλοκαιρινό γάμο; Σου έχουμε τη λύση, “Χειμερινός Γάμος”. Και μάλιστα πιο κάτω θα σου παρουσιάσουμε και τα πλεονεκτήματά του. Λοιπόν ξεκινάμε;

via junebugweddings.com
photo via junebugweddings.com

 

  • ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ

 

Πάντα τα πράγματα το χειμώνα είναι πολύ πιο απλά. Καταρχάς δεν έχεις το άγχος του καιρού, γιατί “βρέξει – χιονίσει” (στην κυριολεξία) εσείς και οι καλεσμένοι σας θα είστε προστατευμένοι τόσο για το μυστήριο, όσο και για το χώρο της δεξίωσης. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να νοικιάσεις τέντες, αφού η δεξίωση πραγματοποιείται σε κλειστό χώρο. Ούτε να ταλαιπωρήσεις τους καλεσμένους σας, έχοντας τους εκτεθειμένους μια στη ζέστη και μια στο κρύο.

photo via pinterest
photo via pinterest

 

 

2) ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ & ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τους καλοκαιρινούς μήνες γίνονται οι περισσότεροι γάμοι, το οποίο μεταφράζεται ως μειωμένη διαθεσιμότητα σε ημερομηνίες και υψηλές τιμές στις περισσότερες υπηρεσίες του γάμου. Για παράδειγμα, πολλές αίθουσες δεξιώσεων τυχαίνει να φιλοξενούν ακόμη και 2-3 γάμους την ίδια μέρα και ώρα, κατά τη θερινή περίοδο. Κάτι που δεν πρόκειται να συναντήσεις αν οργανώσεις τον γάμο σας χειμώνα. Πάντα οι τιμές είναι χαμηλότερες στις περισσότερες υπηρεσίες τους χειμερινούς μήνες, λόγω μειωμένης ζήτησης. Όσο για τις διαθέσιμες ημερομηνίες, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι οι χειμερινοί μήνες δεν είναι τόσο “γεμάτοι” όσο οι υπόλοιποι μήνες. Οπότε άλλο ένα άγχος μόλις έφυγε. Προχωράμε;

photo via pinterest
photo via pinterest

 

3) ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΥΓΡΑΣΙΑ

 

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, τους χειμερινούς μήνες η υγρασία είναι σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τη θερινή περίοδο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο συνδυασμός ζέστης & υγρασίας είναι ότι χειρότερο τόσο για σένα, όσο και για τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου!

 

photo via pinterest
photo via pinterest

 

 

4) ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Όπως και να το κάνουμε οι χειμερινοί γάμοι είναι πιο ασυνήθιστοι κι αυτό μας κάνει να τους αγαπάμε ακόμη περισσότερο. Κάνε τη διαφορά χρησιμοποιώντας rustic διακοσμητικά, όπως π.χ. κορμούς δέντρων ή κουκουνάρια. Διάλεξε ένα ζεστό μπορντό χρώμα (λατρεύουμε το marsala) ή ένα αριστοκρατικό κυπαρισσί και δώσε άλλη νότα στο γάμο σας. Μία άλλη ιδέα είναι να μοιράσεις φλις (Fleece) κουβέρτες στους καλεσμένους σας. Έτσι σίγουρα θα τους κανείς να νοιώσουν πιο cozy. Τέλος ζήτησε από το bar να σου ετοιμάσουν ιδιαίτερα ζεστά cocktail. Σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα στους καλεσμένους σας!

photo via deerpearlflowers.com
photo via deerpearlflowers.com

 

5) ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

 

Σίγουρα ποτέ δε θα είχες σκεφτεί να οργανώσεις το γάμο σας χειμώνα. Παρόλα αυτά ο χειμωνιάτικος γάμος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα ένας Χριστουγεννιάτικος γάμος, σου παρέχει άμεσα δωρεάν διακόσμηση στο χώρο σας. Σκέψου τα φωτάκια, το στολισμένο έλατο ή το γκι; Όλες θέλουμε άλλωστε μια φωτογραφία κάτω από το γκι με το αγόρι μας.

photo via UTTKE photography & design
photo via UTTKE photography & design

 

photo via Kate Osbourne photography
photo via Kate Osbourne photography

 

6) ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!

 

Επιτέλους ήρθε η στιγμή να φορέσεις το μακρυμάνικο νυφικό, που πάντα ονειρευόσουν. Σίγουρα είναι η καλύτερη εποχή για τη συγκεκριμένη επιλογή. Στα καταστήματα PINK CLOUD θα βρεις μια μεγάλη γκάμα νυφικών, για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα. Πως να μη λατρέψεις τα δαντελωτά μανίκια που θα αγκαλιάσουν υπέροχα τα χέρια σου; Αν παρόλα αυτά είσαι fan του strapless ή του αμάνικου νυφικού, σου έχουμε τη λύση. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας, προτείνουν για φέτος τούλινες κάπες με τελειώματα από πούπουλα, swarovski ή πέταλα λουλουδιών. Και ας μη ξεχνάμε τις γούνινες ετόλ, που θα σου δώσουν μια πιο ρετρό διάθεση. Μη φοβάσαι να παίξεις με αξεσουάρ, όπως μια κουάφ με πούπουλα ή ένα ιδιαίτερο βέλο (στα καταστήματα Pink Cloud θα βρεις μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και πέπλα για να σετάρεις τέλεια το νυφικό σου). Θα το λατρέψουν τόσο οι καλεσμένοι, όσο και ο φωτογράφος σας.

 

νυφικό Herms Bridal 2018
νυφικό Herms Bridal 2018, θα το βρεις στη Pink Cloud και σε επιλεγμένους Οίκους νυφικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

xeimonas14

 

νυφικό Pink Cloud 2018
νυφικό Pink Cloud 2018

 

xeimonas12

Νυφική Ετόλ Pink Cloud

 

7) ΓΑΜΟΣ = ΚΟΥΡΑΣΗ. ΟΧΙ ΠΙΑ!

 

Εννιά στις δέκα νύφες έχουν συνδυάσει την οργάνωση του γάμου τους με ατέλειωτη κούραση. Και όχι μόνο αυτές, αλλά και οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι φίλοι και συγγενείς σας. Με το που ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν, έχουν ένα full πρόγραμμα με γάμους και υποχρεώσεις. Οπότε αν κάθε Σαββατοκύριακο πρέπει να παρευρεθούν σε κάποιο μυστήριο, είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να κουραστούν (πέρα από τα έξοδα). Οργάνωσε το γάμο σας για Δεκέμβρη, Ιανουάριο ή Φεβρουάριο και θα μας θυμηθείς… Οι συγγενείς και οι φίλοι σας θα το περιμένουν πώς και πως. Άλλωστε όλοι αγαπούν το διαφορετικό. Στα θετικά είναι και το γεγονός ότι θα πάρεις πολύ σύντομα τις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου σας. Οι φωτογράφοι πάντα είναι πιο χαλαροί τους χειμερινούς μήνες.

νυφικό Monique Lhuillier
νυφικό Monique Lhuillier

 

8) ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ & ΔΙΑΜΟΝΗ

 

Τα ξενοδοχεία και τα εισιτήρια κατά κανόνα είναι πιο ακριβά τους θερινούς μήνες. Αν σκεφτείς ότι κλείνουν τα σχολεία και οι περισσότεροι οργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες οι καλεσμένοι σας έχουν την ευκαιρία, να βρουν πολύ καλές προσφορές για εισιτήρια και διαμονή. Ισχύει και το αντίστροφο για το δικό σας ταξίδι του μέλιτος. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι!

 

xeimonas18

photo via sotra.com

 

Πιστεύουμε πως αυτοί οι λόγοι μαζί με τα tips μας, θα σας καλύψουν για να πάρετε τη μεγάλη σας απόφαση. Όποια κι αν είναι αυτή, θα πρέπει να σας κάνει χαρούμενους.

 

 

 

Τα ξαναλέμε πολύ σύντομα!!

Pink Cloud Girls

Αφήστε μια απάντηση