ΓΑΜΟΣ & ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ  5+1 TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΝΥΦΙΚΟΥ

lidia 1

 

 “Πρώτα έρχεται η εγκυμοσύνη και μετά το δαχτυλίδι”, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Αλλά εμείς είμαστε δίπλα σου με συμβουλές που θα κάνουν την εύρεση νυφικού σου…παιχνιδάκι!! Καταρχάς “συγχαρητήρια” τόσο για την εγκυμοσύνη, όσο και για την πρόταση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

 

 

Tip no 1: Ξεκίνησε τα τηλέφωνα

 

Εφόσον έχετε πλέον καταλήξει στην ημερομηνία του γάμου σας, σου προτείνουμε περίπου 1-1,5 μήνα πριν το μυστήριο να ξεκινήσεις τα τηλέφωνα για ραντεβού σε οίκους νυφικών. Ουσιαστικά να γίνει μία πρώτη επαφή μέσω τηλεφώνου, όπως για παράδειγμα μπορείς να ρωτάς πρώτα αν έχουν νυφικά ειδικά για εγκύους ή αν υπάρχει ποικιλία σε νούμερα και διαθεσιμότητα για να μπορέσεις να δοκιμάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να χάνεις το χρόνο σου σε μαγαζιά που αδυνατούν να σου προσφέρουν αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Σου προτείνουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για το λόγο ότι το σώμα σου, μέρα με τη μέρα αλλάζει οπότε όσο πιο κοντά στο γάμο γίνονται οι πρόβες τόσο πιο σωστά θα είναι τα τελικά μέτρα του νυφικού σου. Στα καταστήματα Pink Cloud οι expert μας θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο νυφικό για σένα!

νυφικό αμπίρ μουσελίνα
αμπίρ νυφικό από μουσελίνα 2018

 

Tip no 2: Διάλεξε τη σωστή γραμμή νυφικού

 

Αφού έχεις πλέον επιλέξει τα καταστήματα νυφικών που θα επισκεφθείς.  Ήρθε η στιγμή και να δοκιμάσεις. Αλλά πρώτα πρέπει να επιλέξεις τη ιδανική γραμμή που κολακεύει εσένα και την “κοιλίτσα” σου. Μπορεί αρχικά να σκεφτόσουν κάτι σε στενή γραμμή αλλά πιστέψέ μας η άνεση σου παίζει πλέον το σημαντικότερο ρόλο. Είναι κρίμα να επιλέξεις ένα νυφικό που θα σε πιέζει και θα σου φέρει δυσφορία όλο το βράδυ. Εμείς στην Pink Cloud σου προτείνουμε κυρίως τη γραμμή empire, η οποία σταματάει κάτω από το στήθος και το υπόλοιπο κομμάτι είναι συνήθως ή σε Α γραμμή ή χυτό σε ίσια γραμμή. Η συγκεκριμένη γραμμή εκτός ότι σου προσθέτει extra πόντους στο ύψος, καθώς δημιουργεί μια σιλουέτα που μακραίνει τα πόδια, κολακεύει και την κοιλίτσα σου, χωρίς να την πιέζει. Για τις πιο boho έγκυες νυφούλες μας προτείνουμε και κάτι σε deux pieces, στο οποίο δε χρειάζεται απαραίτητα να αφήσετε ακάλυπτη την “κοιλίτσα” σας, αν δε θέλετε. Στα καταστήματα Pink Cloud θα βρεις μια μεγάλη γκάμα νυφικών, από την ειδική σειρά εγκυμοσύνης που διαθέτουμε είτε την υπηρεσία sur measure που σου παρέχουμε για τη δημιουργία/ραφή του νυφικού σου από την αρχή, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.

 

 

Tip no 3: Επέλεξε τα κατάλληλα υφάσματα για το νυφικό σου

 

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις τη συγκεκριμένη περίοδο/μέρα είναι η πίεση, σε όλους τους τομείς. Ειδικότερα, λόγω της κατάστασής σου είναι καλό να επιλέξεις το ύφασμα του νυφικού σου να είναι πιο αέρινο π.χ. μουσελίνα ή μεταξωτό τούλι ή να έχει κάποια ελαστικότητα π.χ. ζέρσεϊ ή μια ελαστική δαντέλα (άλλωστε είναι και τάση για το 2018) . Προσπάθησε να αποφύγεις σταθερά υφάσματα, όπως ταφτά και σατέν, ειδικά από στήθος και κάτω που θα σε πιέσουν και θα σε δυσκολέψουν στις κινήσεις χωρίς λόγο. Επέλεξε ένα νυφικό με μια ιδιαίτερη δαντέλα στο πάνω μέρος και μουσελίνα στο κάτω. Σίγουρα θα εντυπωσιάσεις μέσα στη απλότητα σου και θα είσαι και άνετη!

 

νυφικό midi

νυφικό από μουσελίνα σε midi γραμμή ανάλαφρο που δεν πιέζει την κοιλιά. Pink cloud 2018

 

 

Tip no 4: Διάλεξε τα σωστά εσώρουχα

photo via Wedding inspirasi
photo via Wedding inspirasi

 

Ο τίτλος της παραπάνω συμβουλής, τα λέει όλα. Επειδή είσαι έγκυος δεν υπάρχει λόγος να καταπιεστείς μέσα σε άβολα εσώρουχα και σφιχτούς κορσέδες με μπανέλες. Που πιο πολύ θα σε δυσκολέψουν τη μέρα του γάμου σου, πάρα θα σε βοηθήσουν. Διάλεξε βαμβακερά εσώρουχα που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και απόλαυσε τη μέρα σου. Κατά πάσα πιθανότητα το νυφικό σου θα έχει ήδη θηλυκάκια για κορσέ, οπότε γιατί να πιεστείς περισσότερο;

 

Tip no 5: Μη ξεχνάς τα σωστά παπούτσια

 

νυφικές μπαλαρίνες (φώτο από Pinterest)
νυφικές μπαλαρίνες (φώτο από Pinterest)

Βασικό tip. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως στην επιλογή νυφικού και εσωρούχων, προέχει η άνεσή σου. Το ίδιο ισχύει και στα παπούτσια. Αν φοράς γενικά τακούνια, προσπάθησε εφόσον πήρες την απόφαση να φορέσεις και την ημέρα του γάμου σου, να επιλέξεις μια γόβα ή κάποιο πέδιλο ίσως με χοντρό σταθερό τακούνι που θα σου παρέχει περισσότερη ασφάλεια. Προτίμησε καλύτερα ένα μαλακό δέρμα που δε θα σε “χτυπήσει” κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αν πάλι είσαι fan του ίσιου παπουτσιού π.χ. μπαλαρίνα, μη κάνεις το λάθος και πειραματιστείς εκείνη τη μέρα με τακούνια, ιδιαίτερα στην κατάσταση σου. Άλλωστε δε θέλεις να βγεις σε όλες τις φωτογραφίες ξεφυσώντας. Άφησε τους πειραματισμούς για άλλη φορά και πήγαινε στη δοκιμασμένη λύση. Άλλωστε υπάρχουν τόσο ωραίες μπαλαρίνες στην αγορά. Επέλεξε μια με δαντέλα ή πέρλες ή δοκίμασε να φτιάξεις τη δική σου diy μπαλαρίνα ή sneaker (για τις πιο εναλλακτικές νύφες).

 

νυφικά σταράκια I DO! Photo via pinterest
νυφικά σταράκια I DO! Photo via pinterest

 

 

 

Extra tip: Προσπάθησε να προγραμματίσεις το τελευταίο σου fitting όσο πιο κοντά στη βδομάδα του γάμου. Το σώμα σου μέρα με τη μέρα αλλάζει οπότε καλύτερα να παραλάβεις το νυφικό σου 2-3 μέρες πριν το γάμο, έτσι ώστε σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε να υπάρχει χρόνος να σου κάνουν τις ανάλογες διορθώσεις από τον οίκο νυφικών, παρά να τρέχεις τελευταία στιγμή . Κάνε όσες πρόβες χρειαστούν για να νοιώσεις εσύ η ίδια άνετα. Μη ντρέπεσαι να μιλήσεις σε περίπτωση που δεις κάτι και δεν σου αρέσει. Είναι μέρα σου και πρέπει είναι όλα τέλεια!

νυφικό για εγκύους

νυφικό σε empire γραμμή κατάλληλο για εγκύους 2018

 

 

    Be yourself. Be beautiful!

 

 

 

Τα λέμε ξανά σύντομα

Pink Cloud Girls

Αφήστε μια απάντηση